سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت

تلاش در برگزاری دور تازه نشست آستانه با مشارکت ایران، روسیه و ترکیه

تلاش در برگزاری دور تازه نشست آستانه با مشارکت ایران، روسیه و ترکیه معاون وزیر امور خارجه روسیه از برگزاری نشست آتی مذاکرات آستانه درباره سوریه در فصل بهار با مشارکت ایران،روسیه و ترکیه و برخی دیگر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر یک دیپلمات ارشد روسیه از برگزاری «نشست آستانه» در فصل بهار با حضور  نمایندگان ایران، روسیه، ترکیه و سوریه و برخی دیگر خبر داد.

به نوشته خبرگزاری«سانا» «سرگئی ورشینین» معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت که نشست آتی مذاکرات آستانه درباره سوریه فصل بهار برگزار خواهد شد. این دیپلمات روس گفت: «آمادگی برای برگزاری نشست سه جانبه از سوی کشورهای ضامن آستانه شامل روسیه، ترکیه و ایران همچنان در دستور کار است.»

تاکنون ۱۷ نشست در قالب آستانه برگزار شده است که دو مورد از آنها در شهر «سوچی» در روسیه برگزار شد. هفدهمین اجلاس آستانه در مورد سوریه با حضور هیأت‌های ایران، روسیه، ترکیه، سوریه، معارضه و کشورهای لبنان و عراق به عنوان ناظر از سه‌شنبه ۳۰ آذر ماه به مدت ۲ روز در شهر «نورسلطان» پایتخت قزاقستان برگزار شد. شرکت کنندگان در هفدهمین نشست روند آستانه بر توقف حملات نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه تاکید کرده و تصمیم گرفتند هجدمین نشست را در نیمه اول سال ۲۰۲۲ مجددا در نورسلطان برگزار کنند.

«زهرا ارشادی» سفیر و معاون نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، اخیرا در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت و تحولات بشردوستانه در سوریه، با اشاره به نشست اخیر ایران، روسیه و ترکیه در چارچوب روند آستانه گفت: «در این نشست کشورهای عضو به عنوان ضامن، خواستار بهبود وضعیت انسانی در سوریه شدند و از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل و کارگزاری‌های بشردوستانه خواستند تا کمک‌های خود را به مردم سوریه افزایش دهند.»

نماینده ایران در سازمان ملل با ذکر این نکته که برای رفع تحریم‌های یکجانبه اعمال شده علیه سوریه به تلاش‌های جدی نیاز است، یادآور شد: «این اقدامات غیرقانونی رنج و مشکلات مردم را طولانی کرده و بر روند کار کارگزاری‌های بشردوستانه در کمک رسانی به مردم در سوریه تأثیر منفی گذاشته است.»

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۲۶ دی ماه در دیدار «گیر پدرسون» نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با تأکید بر حل سیاسی بحران سوریه، حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی در این کشور و هم‌چنین حملات رژیم صهیونیستی را عامل ایجاد خلل در روند راه‌حل سیاسی در سوریه برشمرد./فارس

کلمات کلیدی: روسیه ترکیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار